Varför välja Stadsuppdraget

SAMARBETE, ENGAGEMANG & SKRATT

Indelade i lag ställs ni inför mängder av spännande, kluriga och roliga uppdrag. Samarbete, kreativitet, logik och strategi är bara några av de färdigheter ni behöver använda er av för att stå som det vinnande laget. Det gör att Stadsuppdraget är aktiviteter som verkligen engagerar alla typer av grupper – och alla i gruppen! Många skratt i den galna poängjakten Daredevil eller klurig problemlösning i spionuppdraget City Mission, det finns uppdrag för alla smaker och tillfällen. Samarbete som utvecklar, tävling som engagerar och skratt som förenar är grundpelarna i varje Stadsuppdrag.

EN HELHETSUPPLEVELSE

Alla Stadsuppdrag är gruppaktiviteter som arrangeras exklusivt för ert sällskap. Våra aktivitetsledare håller i hela aktiviteten, från den inledande introduktionen till den avslutande prisutdelningen. Som bokare kan du lugnt lämna över taktpinnen till oss och fullt ut fokusera på att delta i aktiviteten och umgås med dina kollegor. Ipads till varje lag, övrigt material och priser till vinnande lag ingår naturligtvis.

TEKNIK & ANPASSNING

Varje lag tilldelas en Ipad av oss som används under aktiviteten. Den Ipad-app som ni använder har vi utvecklat från grunden – den är unikt anpassad just för Stadsuppdraget. Appen är väldigt lättanvänd för alla åldrar och oavsett om ni har Ipad-vana eller inte. Den bygger på ett omfattande gränssnitt med många olika funktioner som vi skapar varierande, interaktiva uppdrag med. Det ger en stor flexibilitet och goda möjligheter att även skräddarsy en aktivitet till just er grupp. Kontakta oss med era tankar och önskemål så hittar vi det perfekta uppdraget för er – eller sätter ihop en offert på ett unikt uppdrag till just ert företag.

LÅNG ERFARENHET

Stadsuppdraget startade 2009 och blev snabbt en succé. Sedan dess har vi haft nöjet att arrangera tusentals uppskattade aktiviteter för företagsgrupper på allt emellan 6 till 800 deltagare. För att inte tala om alla glada möhippor, svensexor och födelsedagsfirare som tävlat i våra aktiviteter. Vi har genom åren ständigt utvecklat konceptet och tagit fram nya aktiviteter. Från 2009 års karta, kuvert, kom-radio och kamera – till dagens Ipads med vår användarvänliga Stadsuppdraget-app. Genom den har vi närmast obegränsade möjligheter att skapa roliga, spännande och givande uppdrag. Vi erbjuder idag alla våra fem olika aktiviteter i Stockholm samt de flesta av dem i Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingborg. Poängjakten kan göras var som helst – den tar gärna dit ni håller till, var som helst i Norden.

Engagerande

Roligt

Samarbete

Problemlösning

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

IntresseanmÄlan - VI KONTAKTAR DIG MED MER INFO
(ungefär)

FÖRETAGPRIVAT

JA TACK

STADSUPPDRAGET PASSAR FÖR

ROLIGA & ENGAGERANDE AKTIVITETER FÖR SMÅ OCH STORA GRUPPER

Kick-off
Konferenser
Teambuilding
After Work
Möhippa & Svensexa
Födelsedagsfest

SAGT OM STADSUPPDRAGET

Homepage Content

Card image cap

Sedan starten 2009 har vi haft nöjet att arrangera Stadsuppdrag för mer än 50 000 personer runt om i Norden. Indelade i lag har de tävlat, samarbetat och skrattat med kolleger och vänner. Här är några av de uppskattande mejl vi fått från deltagare och kunder. Tack – vi blir väldigt glada av att höra ifrån er!

PAKET MED MIDDAG

Boka ett Stadsuppdrag med middag på en trevlig restaurang

Gör det enkla och bekväma valet  boka ett färdigt middagspaket!
Ni börjar med att tävla och skratta i ett av våra Stadsuppdrag och fortsätter sedan vidare till en trevlig middag. Vi synkar tiderna med restaurangen, de tar hand om er på bästa sätt och ni får den totala kostnaden på en samlad faktura från oss.
Enkelt, gott & prisvärt!

Gute Grill

Pris från

829 :- / person

Exklusive moms

NyKo Kitchen

Pris från

839 :- / person

Exklusive moms

Engelen

Pris från

609 :- / person

Exklusive moms

GTS Festvåning

Pris från

709 :- / person

Exklusive moms

Hotel Eggers

Pris från

759 :- / person

Exklusive moms

Scandic Kramer

Pris från

709 :- / person

Exklusive moms

Rådhuskällaren

Pris från

689 :- / person

Exklusive moms

Borgen

Pris från

749 :- / person

Exklusive moms

Eklundshof

Pris från

759 :- / person

Exklusive moms

Hotel Mollberg

Pris från

689 :- / person

Exklusive moms