Stärk företagskulturen

Vill ni göra en aktivitet med tydlig koppling till ert företag? Då kan ett skräddarsytt Stadsuppdrag vara den perfekta lösningen för er. Stärk företagskulturen med ett uppdrag som får gruppen att tänka kring och jobba med era värderingar. Införliva konferensens budskap med uppgifter om de ämnen som behandlats under dagen. Fira ert jubileum med kluriga och festliga frågor om företagets historia. Tillfällena när det passar att göra något extra är många – det är även möjligheterna med Stadsuppdraget och vår app!
Hör av dig till oss för mer info, idéer och möjligheter.

Light eller All-in?

Det finns två huvudspår att gå på för att skräddarsy er aktivitet:

Skräddarsytt Light
Det enklare och billigare alternativet är att ni väljer att utgå från Poängjakten eller Daredevil och lägger till egna frågor eller uppgifter till de redan befintliga. Det ger aktiviteten en tydlig koppling till ert företag och ni får chansen att införliva info och idéer under roliga former. Ett kostnadseffektivt sätt att skapa en tydlig koppling till ert företag.

Skräddarsytt All-in
Vi skapar en aktivitet för er grupp. Kanske en story som bygger på ert företag och/eller uppgifter som berör just ert företag och utmaningar? Kostnaden för en helt anpassad aktivitet kan variera en hel del, beroende på omfattningen och era önskemål. Hör av er till oss så kommer vi fram till hur vi kan skapa en riktigt minnesvärd och givande upplevelse!

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

IntresseanmÄlan - VI KONTAKTAR DIG MED MER INFO
    (ungefär)

    FÖRETAGPRIVAT

    JA TACK