Spökuppdraget

STOCKHOLM - GAMLA STAN
390:- / PERSON
6-200 DELTAGARE
2 TIMMAR

Hemligheter i Gamla Stan

Det spökar i de vindlande gränderna i stadens gamla kvarter. Kvarlevorna efter Flinkensteins käresta har blivit stulna av en mystisk konspiration från 'den andra sidan'. Ert uppdrag är att hitta kistan och återföra ordningen och lugnet i staden – så väl som i Flinkensteins brustna hjärta. Och detta innan allt är för sent...

Historien och uppdragen ni ställs inför är baserade på kvarterens blodiga historia och framträdande invånare från svunna tider. Det finns alltid något att lära av historien!

SPÄNNANDE HISTORIA

Spökuppdraget är en spännande och rolig aktivitet som tar er på ett fantastiskt äventyr genom gränderna i stadens historiska kvarter. Ni delas upp i lag för att tillsammans utforska gömda platser, hitta ledtrådar, lösa uppdrag och slutligen bli det första laget att hitta den försvunna kistan. Till er hjälp får ni allt material som behövs för att klara uppdragen – spelet styrs med en Ipad med vår egenutvecklade och lättanvända app. Den är naturligtvis krypterad och spöksäkrad. Det hela avslutas med en prisutdelning där ära och medaljer delas ut till det vinnande laget.

Alla priser anges exklusive 25% moms. Minsta debitering 3900:-
Företag, organisationer, föreningar faktureras efter genomförd aktivitet.
Privata grupper erbjuds ett rabatterat pris på 390:- /person, inklusive moms.
Privata grupper betalar med Swish.

Stadsuppdraget ger er

Stadsuppdraget är en gruppaktivitet där ni utför en modern tävlingsform i stadsmiljö med spännande och roliga uppdrag på schemat. Det hela leds och organiseras av våra professionella instruktörer som hela tiden ser till att allt flyter på och att ni får en rolig stund tillsammans.

Syftet med aktiviteten är att skapa teamkänsla, motivera och stimulera men framförallt att ha en spännande och rolig stund ihop. Ni får här möjlighet att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller för en stund och tillsammans ha vansinnigt roligt samtidigt som det stärker er som grupp och arbetsteam.

Oavsett vilket av våra Stadsuppdrag ni väljer får ni här chansen att komma varandra nära under väldigt roliga former. Samarbetet i gruppen stärks och ni kommer garanterat att ha många roliga minnen att diskutera efteråt.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

IntresseanmÄlan - VI KONTAKTAR DIG MED MER INFO
  (ungefär)

  FÖRETAGPRIVAT

  JA TACK

  SPEL TRAILER

  FÖRHANDSGRANSKNING AV AKTIVITETER

  PAKET MED MIDDAG

  Boka ett Stadsuppdrag med middag på en trevlig restaurang

  Gör det enkla och bekväma valet  boka ett färdigt middagspaket!
  Ni börjar med att tävla och skratta i ett av våra Stadsuppdrag och fortsätter sedan vidare till en trevlig middag. Vi synkar tiderna med restaurangen, de tar hand om er på bästa sätt och ni får den totala kostnaden på en samlad faktura från oss.
  Enkelt, gott & prisvärt!

  Gute Grill

  Pris från

  829 :- / person

  Exklusive moms

  NyKo Kitchen

  Pris från

  839 :- / person

  Exklusive moms

  Engelen

  Pris från

  609 :- / person

  Exklusive moms

  GTS Festvåning

  Pris från

  709 :- / person

  Exklusive moms

  Hotel Eggers

  Pris från

  759 :- / person

  Exklusive moms

  Scandic Kramer

  Pris från

  709 :- / person

  Exklusive moms

  Rådhuskällaren

  Pris från

  689 :- / person

  Exklusive moms

  Borgen

  Pris från

  749 :- / person

  Exklusive moms

  Eklundshof

  Pris från

  759 :- / person

  Exklusive moms

  Hotel Mollberg

  Pris från

  689 :- / person

  Exklusive moms