Spökuppdraget

STOCKHOLM - GAMLA STAN
390:- / PERSON
6-200 DELTAGARE
2 TIMMAR

Hemligheter i Gamla Stan

Det spökar i de vindlande gränderna i stadens gamla kvarter. Kvarlevorna efter Flinkensteins käresta har blivit stulna av en mystisk konspiration från 'den andra sidan'. Ert uppdrag är att hitta kistan och återföra ordningen och lugnet i staden – så väl som i Flinkensteins brustna hjärta. Och detta innan allt är för sent...

Historien och uppdragen ni ställs inför är baserade på kvarterens blodiga historia och framträdande invånare från svunna tider. Det finns alltid något att lära av historien!

SPÄNNANDE HISTORIA

Spökuppdraget är en spännande och rolig aktivitet som tar er på ett fantastiskt äventyr genom gränderna i stadens historiska kvarter. Ni delas upp i lag för att tillsammans utforska gömda platser, hitta ledtrådar, lösa uppdrag och slutligen bli det första laget att hitta den försvunna kistan. Till er hjälp får ni allt material som behövs för att klara uppdragen – spelet styrs med en Ipad med vår egenutvecklade och lättanvända app. Den är naturligtvis krypterad och spöksäkrad. Det hela avslutas med en prisutdelning där ära och medaljer delas ut till det vinnande laget.

Alla priser anges exklusive 25% moms. Minsta debitering 3900:-
Företag, organisationer, föreningar faktureras efter genomförd aktivitet.
Privata grupper erbjuds ett rabatterat pris på 390:- /person, inklusive moms.
Privata grupper betalar med Swish.

Stadsuppdraget ger er

Stadsuppdraget är en gruppaktivitet där ni utför en modern tävlingsform i stadsmiljö med spännande och roliga uppdrag på schemat. Det hela leds och organiseras av våra professionella instruktörer som hela tiden ser till att allt flyter på och att ni får en rolig stund tillsammans.

Syftet med aktiviteten är att skapa teamkänsla, motivera och stimulera men framförallt att ha en spännande och rolig stund ihop. Ni får här möjlighet att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller för en stund och tillsammans ha vansinnigt roligt samtidigt som det stärker er som grupp och arbetsteam.

Oavsett vilket av våra Stadsuppdrag ni väljer får ni här chansen att komma varandra nära under väldigt roliga former. Samarbetet i gruppen stärks och ni kommer garanterat att ha många roliga minnen att diskutera efteråt.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

IntresseanmÄlan - VI KONTAKTAR DIG MED MER INFO
(ungefär)

FÖRETAGPRIVAT

JA TACK

SPEL TRAILER

FÖRHANDSGRANSKNING AV AKTIVITETER

PAKET MED MIDDAG

Boka ett Stadsuppdrag med middag på en trevlig restaurang

Gör det enkla och bekväma valet  boka ett färdigt middagspaket!
Ni börjar med att tävla och skratta i ett av våra Stadsuppdrag och fortsätter sedan vidare till en trevlig middag. Vi synkar tiderna med restaurangen, de tar hand om er på bästa sätt och ni får den totala kostnaden på en samlad faktura från oss.
Enkelt, gott & prisvärt!

Gute Grill

Pris från

829 :- / person

Exklusive moms

NyKo Kitchen

Pris från

839 :- / person

Exklusive moms

Engelen

Pris från

609 :- / person

Exklusive moms

GTS Festvåning

Pris från

709 :- / person

Exklusive moms

Hotel Eggers

Pris från

759 :- / person

Exklusive moms

Scandic Kramer

Pris från

709 :- / person

Exklusive moms

Rådhuskällaren

Pris från

689 :- / person

Exklusive moms

Borgen

Pris från

749 :- / person

Exklusive moms

Eklundshof

Pris från

759 :- / person

Exklusive moms

Hotel Mollberg

Pris från

689 :- / person

Exklusive moms