Jet Set Go

STHLM, GBG, MALMÖ, UPPSALA, HELSINGBORG
490:- / PERSON
30-500 DELTAGARE
2,5 TIMMAR

STADSKAMP DELUXE

Vi vågar kalla Jet set go för Sveriges roligaste stadskamp! Här har vi tagit den klassiska femkampen, anpassat och moderniserat den, för att passa in i nutidens stadsmiljö. Kryddat det hela med spännande och roliga stadsuppdrag som utförs mellan stationerna i en fartfylld tävling… Resultatet – succé!

Jet Set Go passar utmärkt att skräddarsy genom att lägga till en kategori med era egna uppdrag. Uppdrag som naturligtvis ger extra många poäng. De kan ha att göra med era värderingar eller det ni gått igenom under konferensen. Kontakta oss för mer info och offert!

Roliga uppdrag & tävlingar

Vi inleder med en introduktion där ni får all information ni behöver och peppas igång av våra eventledare. Gruppen delas sedan upp i lag och briefas med det material som ska användas under aktiviteten. När tävlingen startas och tiden sätts igång så har ni en massa olika roliga uppdrag att välja mellan och utföra runt om i centrala stan. Uppdragen ger olika poäng och alla lösningar dokumenteras. Som grädde på moset finns även ett antal bemannade stationer utplacerade, var och en med spännande lagutmaningar för att samla ännu mer poäng.

Jet Set Go är en helfestlig och teambyggande aktivitet med extra allt, för den större gruppen. Vi avslutar med en prisutdelning där medaljer självklart ingår.

Alla priser anges exklusive 25% moms. Minsta debitering 14 700:-
Företag, organisationer, föreningar faktureras efter genomförd aktivitet.

Stadsuppdraget ger er

Stadsuppdraget är en gruppaktivitet där ni utför en modern tävlingsform i stadsmiljö med spännande och roliga uppdrag på schemat. Det hela leds och organiseras av våra professionella instruktörer som hela tiden ser till att allt flyter på och att ni får en rolig stund tillsammans.

Syftet med aktiviteten är att skapa teamkänsla, motivera och stimulera men framförallt att ha en spännande och rolig stund ihop. Ni får här möjlighet att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller för en stund och tillsammans ha vansinnigt roligt samtidigt som det stärker er som grupp och arbetsteam.

Oavsett vilket av våra Stadsuppdrag ni väljer får ni här chansen att komma varandra nära under väldigt roliga former. Samarbetet i gruppen stärks och ni kommer garanterat att ha många roliga minnen att diskutera efteråt.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

IntresseanmÄlan - VI KONTAKTAR DIG MED MER INFO
(ungefär)

FÖRETAGPRIVAT

JA TACK

SPEL TRAILER

FÖRHANDSGRANSKNING AV AKTIVITETER

PAKET MED MIDDAG

Boka ett Stadsuppdrag med middag på en trevlig restaurang

Gör det enkla och bekväma valet  boka ett färdigt middagspaket!
Ni börjar med att tävla och skratta i ett av våra Stadsuppdrag och fortsätter sedan vidare till en trevlig middag. Vi synkar tiderna med restaurangen, de tar hand om er på bästa sätt och ni får den totala kostnaden på en samlad faktura från oss.
Enkelt, gott & prisvärt!

Gute Grill

Pris från

829 :- / person

Exklusive moms

NyKo Kitchen

Pris från

839 :- / person

Exklusive moms

Engelen

Pris från

609 :- / person

Exklusive moms

GTS Festvåning

Pris från

709 :- / person

Exklusive moms

Hotel Eggers

Pris från

759 :- / person

Exklusive moms

Scandic Kramer

Pris från

709 :- / person

Exklusive moms

Rådhuskällaren

Pris från

689 :- / person

Exklusive moms

Borgen

Pris från

749 :- / person

Exklusive moms

Eklundshof

Pris från

759 :- / person

Exklusive moms

Hotel Mollberg

Pris från

689 :- / person

Exklusive moms