Stockholm

390:- / person

6-200 deltagare

2 timmar


Ge er ut på ett spännande uppdrag i Gamla Stans gränder där dess mörka historia härjar fritt. Hjälp till att skapa ordning innan spökena löper amok i staden.

En kista med ett skelett har blivit stulen från gamla Flinkenstein och spöken löper amok. Det är nu ert uppdrag att hitta likdelarna och återföra lugnet i staden. Förbered er på en spännande, rolig och nervpirrande kamp mot tiden och varandra medan ni samlar ledtrådar genom att ta er till olika platser i stan och lösa klurigheterna ni ställs inför. Varje löst uppdrag tar er ett steg närmare slutmålet. Första teamet som hittar kistan står som vinnare i en avslutande prisutdelning.

Spökuppdraget är en del i våra interaktiva app-spel som styrs och kontrolleras via Activitys egenutveklade app. Varje grupp tilldelas en surfplatta där ni ser era inledande leads & spår att gå på, tillsammans med en briefing om hur spelet går till, karta samt en live chatt där ni enkelt kan komma i kontakt med aktivitetsledaren samt de konkurrerande lagen. Ni får här möjlighet att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller för en stund och tillsammans ha riktigt roligt.

Minimidebitering för 10 personer. För företag, organisationer och föreningar gäller priset exklusive moms. För privata grupper gäller priset inklusive moms.

SNABBFÖRFRÅGAN

NAMN

E-POST

TELEFON

ANTAL DELTAGARE (cirka)

ÖNSKAT DATUM

AKTIVITET

STAD

GRUPP
FÖRETAGPRIVAT