stadsuppdraget-stor

Roliga uppdrag & utmaningar i stadsmiljö

Stadsuppdraget är app-baserade aktiviteter där ni indelade i lag ställs inför mängder av spännande, kluriga, stressande och roliga uppdrag. Samarbete, kreativitet, logik och strategi är bara några av de färdigheter ni behöver använda er av för att stå som det vinnande laget. Det gör att Stadsuppdraget verkligen engagerar alla typer av grupper – och alla i gruppen. Många skratt i den galna poängjakten Daredevil eller klurig problemlösning i spionuppdraget City Mission, det finns uppdrag för alla smaker och tillfällen! Samarbete som utvecklar, tävling som engagerar och skratt som förenar är grundpelarna i varje Stadsuppdrag.

 

Helhetsupplevelse

Alla Stadsuppdrag är gruppaktiviteter som arrangeras exklusivt för ert sällskap. Våra aktivitetsledare håller i hela aktiviteten, från den inledande introduktionen till den avslutande prisutdelningen. Som bokare kan du lugnt lämna över taktpinnen till oss och fullt ut fokusera på att delta i aktiviteten och umgås med dina kollegor och vänner. Ipads till varje lag, övrigt material och priser till vinnande lag ingår naturligtvis.

 

Teknik & anpassning

Den Ipad-app ni använder har vi utvecklat helt från grunden – unikt anpassad just för Stadsuppdraget. Den bygger på ett avancerat och omfattande gränssnitt med många olika funktioner. Vi har därmed en stor flexibilitet och goda möjligheter att utveckla nya spännande koncept. För företagsgrupper finns även stora möjligheter att skräddarsy en aktivitet till er grupp. Kontakta oss med era tankar och önskemål så hittar vi det perfekta uppdraget för er – eller sätter ihop en offert på ett unikt uppdrag till just ert företag.

När passar Stadsuppdraget?

Våra aktiviteter passar närhelst ni som grupp ska göra något kul och givande tillsammans. Stadsuppdraget är utmärkt som teambuilding och rolig aktivitet till företagets konferens, kick-off, företagsevent och sommarfest. För privata sällskap är Stadsuppdraget den perfekta aktiviteten när ni vill göra möhippan, svensexan eller födelsedagen oförglömlig. Vi arrangerar aktiviteter året runt, i såväl snö som strålande sol. ”Kläder efter väder” har vi alla fått höra sen barnsben – och det fungerar förvånansvärt bra. Men om ni vill vädersäkra aktiviteten, så är det inga problem! Bara ni har en plats att hålla till; exempelvis i era egna lokaler eller på en konferensanläggning, så kan vi alltid med kort varsel köra Poängjakten inomhus (istället för en aktivitet ni bokat utomhus, alltså).

 

Vilka passar Stadsuppdraget för?

Alla Stadsuppdrag är utvecklade för att passa för alla typer av grupper – och alla i gruppen. Detta dels genom att gruppen tävlar indelad i mindre lag, där alla blir delaktiga. Men framför allt är det genom utformningen på uppgifterna och utmaningarna. I Daredevil och Poängjakten väljer varje lag själva vilka uppdrag de vill lösa bland mängder av uppdrag indelade i olika kategorier – som kräver alltifrån allmänbildning och klurighet till kreativitet och, ja, kanske till och med viss galenskap. Det finns ingen åldersgräns för Stadsuppdraget – men aktiviteterna är i första hand utformade för att passa vuxna. Men även tonåringar kan ha ett lika stort utbyte av aktiviteterna, särskilt om de är en del av en grupp med blandade åldrar.

TELEFON

0775-33 33 00

E-POST

info@stadsuppdraget.se

ADRESS
ACTIVITY
Öregrundsgatan 4
115 59 Stockholm


AKTIVITETER

DAREDEVIL – En rolig poängjakt med spännande uppdrag. Vågar ni gå utanför er comfort zone?

CITY MISSION – Lös kluriga uppdrag och hitta ledtrådar som leder er till den stulna väskan. Snabbaste gruppen vinner.

JET SET GO! – Roliga uppdrag kombinerat med en mångkamp. En stadskamp som har allt.

POÄNGJAKTEN – En helt mobil aktivitet. Massor av roliga & kluriga uppdrag – begränsad tid.

SPÖKUPPDRAGET – Ett spännande och roligt äventyr i stans gamla gränder. Hitta det stulna skelettet och vinn.