Sthlm, Gbg, Uppsala, Malmö, Helsingborg

490:- / person

30-500 deltagare

2,5 timme


Är ni redo för en helfestlig modern stadskamp? Då är detta helt klart utmaningen för er! Mängder av roliga uppdrag och engagerande tävlingsstationer där samarbete & problemlösning sätts på prov.

Vi vågar kalla Jet Set Go för Sveriges roligaste stadskamp! Här har vi tagit den klassiska femkampen, anpassat och moderniserat den, för att passa in i nutidens stadsmiljö. Kryddat det hela med spännande och roliga stadsuppdrag som utförs mellan stationerna i en fartfylld tävling. Resultatet? Succé! Jet Set Go är en helfestlig och teambyggande aktivitet med extra allt, för den större gruppen. Vi avslutar med en prisutdelning där medaljer självklart ingår.

Detta är aktiviteten för gruppen som vill göra något lagom aktivt, annorlunda och ha riktigt roligt tillsammans. Aktiviteten passar för alla grupper och personligheter, då uppdragen är färgkodade kan varje lag själva välja vilken nivå och typ av uppdrag som ska genomföras. Syftet med aktiviteten är att skapa teamkänsla, motivera och stimulera arbetslaget. Ni får här möjligheten att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller en stund för att tillsammans tävla under roliga former. Oavsett vilket av våra uppdrag ni väljer får ni här chansen att komma varandra närmre, stärka ert samarbete och garanterat många roliga minnen att prata om efteråt.

Minimidebitering för 30 personer. Priset anges exklusive moms.

SNABBFÖRFRÅGAN

NAMN

E-POST

TELEFON

ANTAL DELTAGARE (cirka)

ÖNSKAT DATUM

AKTIVITET

STAD

GRUPP
FÖRETAGPRIVAT