Sthlm, Gbg, Malmö

390:- / person

6-200 deltagare

2 timmar


Topphemliga ritningar är stulna och det är nu ert uppdrag att hitta dem innan spionerna tar ritningarna ut ur landet. Förbered er på en nervkittlande kamp mot tiden och varandra för att rädda riket!

Klockan tickar, spåren svalnar medan kollegor och vänner i de andra lagen är er hack i häl. Det gäller för er att samla in ledtrådar, tyda information och lösa kluriga uppgifter på specifika platser runt om i stadskärnan för att lyckas säkra de stulna ritningarna. Allt för att just ni ska lyckas bli det första laget att säkra de stulna ritningarna och rädda landet!

Tillsammans i lagen lägger ni upp en strategi för hur ni går till väga och väljer ständigt vilka vägar ni ska ta för att komma vidare i utredningen. Detta samtidigt som ni kämpar för att hinna före de andra lagen till de avgörande platserna, utan att avslöja för mycket. När ritningarna är återfunna återsamlas vi för en avslutande prisutdelning, där medaljer till vinnande lag självklart ingår i aktiviteten.

Minimidebitering för 10 personer. För företag, organisationer och föreningar gäller priset exklusive moms. För privata grupper gäller priset inklusive moms.

SNABBFÖRFRÅGAN

NAMN

E-POST

TELEFON

ANTAL DELTAGARE (cirka)

ÖNSKAT DATUM

AKTIVITET

STAD

GRUPP
FÖRETAGPRIVAT