Hela Sverige

390:- / person

10-1000 deltagare

1,5 timme


Poängjakten är den perfekta konferensaktiviteten; flexibel, energigivande och minnesvärd! Här ställs ni inför mängder av kluriga, roliga, utmanande, galna uppdrag – många fler än ni hinner göra. Lägg upp en strategi tillsammans i laget för att samla så många poäng som möjligt – kul får ni på köpet!

Aktiviteten inleds med en introduktion där ni får all information ni behöver och peppas igång av våra eventledare. Gruppen delas upp i lag och briefas med Ipads med vår egenutvecklade app, som varje lag använder under aktiviteten. När tävlingen sätts igång och tiden startar så dyker löpande en massa olika roliga uppdrag upp i appen, många fler än ni kommer hinna utföra. Uppdragen är uppdelade i flera olika kategorier, så ni kan välja de uppdrag som passar bäst för just er grupp – sen är det bara att sätta igång och samla en massa sköna poäng!

Poängjakten är en helfestlig och verkligt teambyggande aktivitet som passar lika bra som ett energiskapande avbrott i konferensen som för att inleda en kick-off eller after work med tävling och skratt. Vi avslutar det hela med en prisutdelning där medaljer till vinnande lag självklart ingår.

Minimidebitering för 10 personer. Priset anges exklusive moms.

SNABBFÖRFRÅGAN

NAMN

E-POST

TELEFON

ANTAL DELTAGARE (cirka)

ÖNSKAT DATUM

AKTIVITET

STAD

GRUPP
FÖRETAGPRIVAT