stadsuppdraget-stor

Vill du boka en spännande och rolig aktivitet till er kick-off, personalfest eller möhippa?

Stadsuppdraget är en aktivitetsform som visat sig vara oerhört uppskattad hos både företag och privatpersoner. Genom ett bra teamwork, stor portion mod och gemensam intelligens tar ni er fram på stan med ett fast mål i ert sikte. Inom angiven tid kommer ni förflytta er till specifika platser samt genomföra en rad vågade uppdrag och tuffa utmaningar i jakt på segern.

Tillsammans med våra professionella ledare så arrangerar vi en rolig och oförglömlig aktivitet som det kommer att pratas om en lång tid framöver. Vi har aktiviteter som passar alla grupper och åldrar. Titta in under uppdrag för att se vad vi kan erbjuda just er grupp.

Stadsuppdraget är en gruppaktivitet där ni med olika hjälpmedel ska utföra en modern tävlingsform i stadsmiljö med spännande och roliga uppdrag på schemat. Det hela leds och organiseras av våra professionella instruktörer som hela tiden ser till att allt flyter på och att ni får en rolig stund tillsammans.

Syftet med aktiviteten är att skapa teamkänsla, motivera och stimulera arbetslaget men framförallt att ha en spännande och rolig stund ihop. Ni får här möjlighet att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller för en stund och tillsammans ha vansinnigt roligt samtidigt som det stärker er som grupp och arbetsteam.

Oavsett vilket av våra uppdrag ni väljer får ni här chansen att komma varandra nära under väldigt roliga former. Samarbetet i gruppen stärks och ni kommer garanterat att ha många roliga minnen att diskutera efteråt.

Vilka passar Stadsuppdraget för?

Stadsuppdraget är skapat för att passa vid alla tillfällen, kick-off, konferens, personalfest, möhippa mm.. Ni stärker de professionella och sociala banden i gruppen genom att ha roligt och återvänder till jobbet som ett bättre arbetsteam.

Stadsuppdraget är en perfekt aktivitet för att stärka er som grupp, svetsa samman det nya arbetslaget eller välkomna nya medarbetare in i teamet. De utmaningar ni ställs inför i stadsuppdraget kan precis som många gånger i verkligheten inte lösas på egen hand utan även här är samarbete den viktigaste ingrediensen för framgång.

Hur går det till?

Vi utgår från en central punkt där ni briefas om vad som ska ske och vad ni har för uppdrag. Därefter utrustas ni med ryggsäckar innehållandes all utrustning som ni behöver för att lösa era uppdrag. Utrustningen varierar beroende på vilken aktivitet som valts för ert team.

Aktiviteten startar och ni har nu en rad olika typer av uppgifter som ska genomföras inom en viss tid. Innan tidsfristen löpt ut ska ert team vara återsamlade på förutbestämd plats (restaurang eller utgångspunkt). Där går vi igenom lagens olika uppdrag, sammanräknar era insamlade poäng, lyfter fram några av dagens höjdpunkter. Vinnande laget koras och priser delas ut. Därefter brukar det vara populärt att inleda middag eller liknande..

Uppdragen

DAREDEVIL - En rolig poängjakt med spännande uppdrag. Vågar ni gå utanför er comfort zone?

CITY MISSION - Lös kluriga uppdrag och hitta ledtrådar som leder er till den stulna väskan. Snabbaste gruppen vinner.

SPÖKUPPDRAGET - Ett spännande och roligt äventyr i stans gamla gränder. Hitta det stulna skelettet och vinn.

JET SET GO! - Roliga uppdrag kombinerat med en mångkamp. En stadskamp som har allt.