Sthlm, Gbg, Uppsala, Malmö, Helsingborg

350:- / person

6-500 deltagare

2 timmar


Ger massor av ny energi, nya intryck och en minnesvärd upplevelse. Kluriga, roliga & spännande uppdrag som kräver samarbete och olika färdigheter där alla deltagare har chansen att skina.

Indelade i lag briefas ni av våra eventledare och varje lag utrustas med en Ipad med vår egenutvecklade app. I den finns allt ni behöver för att hitta och lösa de roliga och kluriga uppdrag ni ställs inför – många fler än ni hinner lösa. Uppdragen är indelade i olika kategorier och svårighetsnivåer som ger olika mycket poäng, så det gäller att lägga upp en strategi som passar det ni kan bäst inom laget. För att lyckas med vissa uppdrag kan ni behöva ta ett steg ur er ‘comfort zone’. Steget kanske känns lite stappligt till en början – men när uppdraget väl är löst så lovar vi att tillfredsställelsen blir så mycket större!

Daredevil är aktiviteten för gruppen som vill göra något lagom aktivt, annorlunda och ha riktigt roligt tillsammans. Aktiviteten passar för alla grupper och personligheter, då uppdragen är färgkodade kan laget själv välja nivån på de uppdrag som ska genomföras. Ni får här möjligheten att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller en stund för att tillsammans tävla under roliga former. Ni kommer att komma varandra närmre, stärka ert samarbete och garanterat ha många roliga minnen att prata om efteråt.

De bilder och filmer ni tar under aktiviteten får ni sedan tillgång till i efterhand via nedladdning från vår server. Garanterad succé på väggen i fikarummet!

Minimidebitering för 10 personer. För företag, organisationer och föreningar gäller priset exklusive moms. För privata grupper gäller priset inklusive moms.

SNABBFÖRFRÅGAN

NAMN

E-POST

TELEFON

ANTAL DELTAGARE (cirka)

ÖNSKAT DATUM

AKTIVITET

STAD

GRUPP
FÖRETAGPRIVAT